Vito Beauty

Vito Beauty

Be More Cosmetics Oy:llä on asiakasrekisteri, johon kerätään tietoja yrityksen rekisteröidyistä - ja yrityksen kanssa kauppaa tehneistä asiakkaista, laskutukseen ja markkinointiin liittyen. Sähköisen rekisterin tiedot säilytetään palomuurien, salasanojen ja muin teknisin keinoin suojattuina lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä, eli Be More Cosmetics Oy:llä, ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy näihin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

Rekisteröidyllä asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista olemalla yhteydessä rekisterinpitäjään kirjallisesti. Lisäksi hänellä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen esim. suoramainontaan.

EU:n tietosuojalain mukainen rekisteriseloste 
Laatimispäivä: 24.4.2018 - Viimeisin muutos 23.5.2018

1. Rekisterinpitäjä

Be More Cosmetics Oy (Y-tunnus: 2601623-8)  
Jukolantie 3 LH 7, 31400 Somero p. (02) 779 3600

2. Rekisteriasioista vastaavat tahot tai yhteyshenkilöt

• Be More Cosmetics Oy / Ville Isoniemi (vastuuhenkilö) 
• e-mail: ville(@)bemore.fi

3. Rekisterin nimi

Be More Cosmetics Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Be More Cosmetics Oy:n asiakkaaksi rekisteröityneen henkilön ja yrityksen väliseen viestintään, laskutukseen, tiedottamiseen, markkinointiin, yrityksen kehittämiseen ja hallinnointiin. 

Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelutarkoitukseen, kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi verkkokauppatilauksesi tilan tiedustelemiseen. Käytämme nimeäsi ja tilausnumeroasi asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen. Käytämme tarvittaessa yhteystietojasi, esimerkiksi sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, ottaaksesi yhteyden sinuun kysymysten esittämistä tai asian hoitamista varten. 

Kun olet tehnyt tilauksen verkkokaupasta, käytämme ilmoittamiasi tietoja tilausvahvistuksen sekä tilauksesi tilaan liittyvien sähköposti-ilmoitusten lähettämiseen. Nämä tiedot lähetetään tilauksesi yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietotyyppejä:
Perustiedot, kuten: 
• etu- ja sukunimet 
• yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, joilla asiakas on tavoitettavissa) 
• y-tunnus (yritysasiakkailla) 
• tämän rekisterin käyttäjätunnukset ja salasanat 
Kiinnostus, profiili- ja osallistumistiedot, kuten: 
• koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvä viestintä 
• laskutukseen liittyvä yhteydenpito ja viestintä 
• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot 
• edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröity asiakas itse aloittaessaan asiakassuhteen tai tilatessaan tuotteita verkkokaupasta. Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Tietoja voidaan kerätä myös Be More Cosmetics Oy:n hallinnoimilla kotisivuilla tai muissa sähköisissä kanavissa käytettävillä evästeillä ja vastaavilla tekniikoilla. Yhteystietojen päivitystietoja voidaan hankkia lisäksi päivityspalveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. Verkkokaupassa ostamisen yhteydessä kerättävät tiedot

Tehdessäsi tilauksen vitobeauty.fi -verkkokaupasta, keräämme sinulta henkilötiedot tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten. Tällaisia tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa sekä tilatut tuotteet.

8. Verkkokaupan “Oma tili” -osion kautta kerättävät tiedot

Kun rekisteröidyt käyttäjäksi vitobeauty.fi -verkkokauppaan (Oma tili -osio), keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, kirjautumistiedot (sähköpostiosoite ja salasana).

9. Uutiskirjeemme tilaamisen yhteydessä kerättävät tiedot

Tilatessasi kuluttaja-asiakkaille suunnatun uutiskirjeemme, keräämme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten.

10. Markkinointiarvontojen tai asiakaskyselyiden yhteydessä kerättävät tiedot

Osallistuessasi järjestämäämme markkinointiarvontaan tai asiakaskyselyyn, saatamme arvonnan tai kyselyn toteutustavasta riippuen kerätä yhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero) mahdollisen palkinnon toimittamista varten.

11. Sähköisten palveluiden käytön yhteydessä kerättävät tiedot

Käyttäessäsi vitobeauty.fi -verkkosivustoa, keräämme palvelun käyttöä koskevia tietoja. Osa näistä tiedoista voi olla henkilötietoja, esimerkiksi IP-osoitteesi. Jos olet kirjautunut sisään verkkokauppaamme, jonka perusteella sinut voidaan tunnistaa, keräämme sivuston käyttöäsi koskevia tietoja (ostohistoria, selailuhistoria) ja saatamme myös yhdistää niitä yhteen muiden käyttäjätietojesi kanssa.

12. Maksupalveluntarjoajat

Käytämme ulkoisia toimittajia maksujen käsittelyyn. Henkilötiedot, joihin näillä toimittajilla on pääsy, ovat nimesi, osoitteesi ja maksutietosi. Käytetystä maksutavasta riippuen käsitellään tiettyjen maksutapojen yhteydessä myös henkilötunnus tai luottokortin 4 viimeistä numeroa. Tämä henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta voimme toimittaa tilaamasi palvelut. 

13. Yhteystietopalvelut

Käytämme ulkoista chat-palveluntarjoajaa myös chat-toiminnon toteuttamiseen vitobeauty.fi-verkkosivustolla. Viestit tallennetaan vain, jos chat-keskustelussa käsitelty asia vaatii jälkikäteen selvittelyä. Keskustelusta tallentuvat seuraavat tiedot: keskustelun sisältö, maa ja kaupunki, selain, käyttöjärjestelmä, nykyinen sivu ja selaushistoria. Asiakas voi halutessaan jättää oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Tietoja säilytetään järjestelmässä niin kauan kuin asiakaspalautteen käsittelyn kannalta on tarpeen.

14. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisille ja perintätapauksissa perintätoimistolle. Rekisterinpitäjä voi siirtää rekisterin tietoja suoramarkkinointirekistereihinsä rekisteröidyn asiakkaan lopetettua asiakkuussuhteensa, ellei rekisteröity asiakas ole sitä erikseen kieltänyt (kts. kohta 16.). Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeellista palvelun toteuttamisen vuoksi. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii sopimusjärjestelyin riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

15. Rekisterin suojaus

Rekisteriin liittyvät sähköiset tietokannat ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan. Sähköisiä tietokantoja ja niiden varmuuskopioita säilytetään lukituissa tiloissa. Ainoastaan rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivilla työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

16. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle oheisen lomakkeen kautta. Tarkastuspyyntö voidaan tehdä myös henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimistossa, kohdassa 1 mainitussa osoitteessa. Tarkistuspyyntöihin vastataan viimeistään kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä (rekisterinpitäjä voi pyytää tähän lisäaikaa, jos tiedot ovat esim. vahingoittuneet). Rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kolme kertaa vuodessa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaan, etämyyntiin, suoramarkkinointiin, markkina- tai mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista tai tietojensa poistamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään. Rekisteröity voi estää tai poistaa Be More Cosmetics Oy:n hallinnoimiin kotisivuihin ja muihin sähköisiin kanaviin liittyvät evästeet verkkoselaimensa asetusten avulla. 

Tarkastuspyyntölomake


Tietosuojaselosteen muuttaminen

Saatamme tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Löydät tietosuojaselosteen uusimman version aina verkkosivuiltamme.

Ostoskorisi on tyhjä