Vito Beauty

Julkaistu 15.11.2016

Couperosa iho - rauhoita punoitus

Couperosa eli laajenneet pintaverisuonet iholla on hyvin tyypillinen oire suomalaisilla. Couperosa kehittyy tavallisimmin kuivaan, arkaan ja ohueen ihotyyppiin. Se näkyy punoituksena poskipäissä, nenässä ja nenäpielissä.

Herkän ja couperoottisen ihon BiON-talvisuosikki - Vitamin C + Calcium Complex

Voide sisältää 15% C-vitamiinia, E-vitamiinia, runsaasti ihoa suojaavia ja korjaavia antioksidantteja, Vihreä tee-uutetta, Mehiläiskuningatarhyytelöä sekä välittömästi punoitusta rauhoittavaa Kalsium-uutetta.

Couperosassa esiintyvä punoitus ja tukkeumat voivat johtua henkisestä stressistä, kuumuudesta ja äärimmäisen kylmistä sääolosuhteista tai ihon heikentyneestä happovaipasta. Kapillaarien hauraus ja couperosa oireet voivat johtua huonosta ruokavaliosta, välttämättömien rasvahappojen ja ravintoaineiden puutteesta, kuten esimerkiksi B3, - PP, C - ja E-vitamiinin puutteesta.  Tämän vuoksi kapillaarit saattavat muuttua erittäin ohuiksi ja hauraiksi, jolloin ne menettävät luonnollisen elastisuutensa ja aiheuttavat tukkeumia. Joissakin tapauksissa couperosa saattaa aiheuttaa iholle tulehdustilan ja tällöin jos ihon immuunijärjestelmät eivät toimi vahvasti, saattaa oireet kehittyä jopa rosaceaksi.

C-vitamiini on välttämätön vitamiini iholla kollageenin tuotannossa – se auttaa häivyttämään iholta hienoja juonteita sekä ryppyjä, tukien samalla ihon luonnollista elastisuutta, vahvuutta sekä kollageenisäikeiden muodostumista. Couperosa iholla esiintyy laajenneita ja hauraita pintaverisuonia, joka kertoo hiussuonten seinämien elastisuuden sekä tuen puutteesta - C-vitamiinihoidon avulla kollageeni - ja elastiinisäikeitä saadaan tehokkaasti uudistettua sekä vahvistettua ja tämän avulla hiussuonistoa saadaan tuettua ja toimintaa vahvistettua. C-vitamiini on tehokkain ja hellävaraisin hoitokeino couperosa ihon tueksi. 

Kalsium säätelee kehon kaikkien elinten toimintaa eikä iho ole poikkeus. BiON on yksi harvoista kosmetiikan valmistajista, joka hyödyntää kalsiumin ennennäkemättömän tehokasta toimintaa hoitotuotteissaan. Pääsääntöisenä tehtävänä kalsium-uute tuotteissamme rauhoittaa punoitusta ja leimahdusreaktioita herkästi reagoivalla iholla välittömästi. Lisäksi sillä on tärkeä tehtävä ihon uudistuksessa, hydrolipidikalvon vahvistamisessa, sävyn tasapainottamisessa sekä voimakkaiden antioksidanttien tuotannossa. Kalsium-uutteen aktivoimat antioksidantit ehkäisevät tehokkaasti kollageeni - ja elastiinisäikeiden vaurioitumista sekä edistää ihon kykyä puolustautua ihosyöpää vastaan.

Olemme saaneet runsaasti postiivista palautetta BiON Vitamin C + Calcium Complex voiteesta ja voimme suositella sitä tehokkaimmaksi couperosahoidoksi asiakkaillemme.


Punaa poskilla? 
Couperosan tehorauhoittaja herkälle iholle.

Tehokas kasvovoide couperosalle, elottomalle ja ikääntyneelle iholle. Sisältää ihoa uusivaa ja vahvistavaa kalsium-uutetta sekä C-vitamiinia joka aktivoi ihon luonnollista kollageenituotantoa, sekä elastisuutta – lopputuloksena heleä, hehkuva ja terve iho.

Ostoskorisi on tyhjä