Vito Beauty

Dermatitis Cream on luonnonmukainen vaihtoehtotuote kortisonipohjaisille tuotteille, jotka ovat iholle - sekä keholle hyvin voimakkaita, raskaita ja sivuvaikutuksellisia.

Dermatitis Cream-voiteellamme saat avun herkästi reagoivalle iholle, ihottumiin, ekseemoihin, rosaceaan... Voide on todellinen tehotuote ja ainoaa laatuaan markkinoilla etenkin perioraalidermatiitin turvallisessa ja hellävaraisessa hoidossa. Dermatitis Cream hoitovoide on kehitetty tulehtuneelle, herkälle sekä kutiavalle iholle. Voide sisältää runsaasti luonnollisia sekä puhtaita kasviuutteita - ja lääketieteen puolellakin käytettyjä tutkittuja aktiiviaineita, kuten sinkkipyritionia, joka tuhoaa bakteereja sekä sienitulehduksia

Dermatitis Cream on apunasi mm:
- Perioraalidermatiitin hoidossa
- Herkän Rosacean hoidossa
- Ihottumien ja ekseemoiden hoidossa
- Atopian hoidossa
- Psoriasiksen hoidossa
- Allergisten reaktioiden hoidossa

Dermatitis Cream on pohjimmiltaan hyvin lähellä Moisture Complex-voidettamme, mutta runsaammin tehostetuilla ainesosilla - jotka rauhoittavat tehokkaammin erittäin herkkää, tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa. Voidetta voidaan siis erinomaisesti käyttää myös päivävoiteen tavoin. 

Monipuolisen tehokoostumuksen tärkein vaikuttava aine on sinkkipyritioni, joka tutkitusti tuhoaa niin bakteereja kuin sieniä ja jota käytetään laajasti myös lääketieteen puolella hoitamaan ihotulehduksia, ihottumaa ja psoriasista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voiteessa hyödynnettävät ainesosat estävät jopa kuuden tulehdusyhdisteen tuotantoa, jotka ovat vastuussa ekseeman ja ihottumien muodostumisessa iholla. 

Dermatitis Creamin koostumuksessa on lisäksi myös runsaasti B- ja E-vitamiinia sekä huippupuhtaita kasviuutteita - sekä öljyjä. Näistä Centella Asiatica (Gotu Kola) - uute on antibakteerinen vaikuttava aine, jota käytetään muun muassa haavasiteissä, sillä se stimuloi tehokkaasti fibroblastisoluja tuottamaan kollageenia. Vihreä Tee-uute ja kasvipohjaiset välttämättömät rasvahapot vähentävät yhdessä tehokkaasti tulehdusreaktiota. Dermatitis Creamilla on mahdollista saada kroonistunutkin ihottuma täysin hallintaan.

Vinkki! Ennen voiteen käyttöä suosittelemme puhdistamaan ihon Bacteriostat Cleanserilla tai Antibacterial Cleanserilla, sillä ihottumakierteeseen liittyy usein iholla esiintyvä bakteeritulehdus.

Ostoskorisi on tyhjä