Vito Beauty

Julkaistu 16.2.2016

BiON ja aknen hoito

"BiON on ensimmäinen ammattitason aknenhoitosarja Suomessa."

Kärsitkö aknesta ja haluat mahdollisesti kuulla lisää, kuinka BiON-tuotteet saattaisivat auttaa Sinua? Tässä artikkelissa tulemme käymään läpi sarjan ideologiaa ja sitä, kuinka BiON oleellisesti eroaa kaikista muista aknen hoitoon keskittyvistä sarjoista sekä tuotteista.

Akne on hyvin yleinen iho-ongelma ja monelle hyvinkin vaikea aihe puhua tai keskustella. Me haluamme rikkoa tämän tabun.

Toimme sarjan Suomen ammattimarkkinoille vuonna 2002 – aikana, jolloin aknen hoitoon ei ollut sen suurempia mahdollisuuksia kuin apteekkituotteet ja reseptilääkkeet. Tänä päivänä BiON-tuotteet ovat auttaneet tuhansia suomalaisia saavuttamaan avun iho-ongelmiinsa - joka on mielestämme upeaa, kenenkään ei pitäisi kärsiä iho-ongelmista - sillä niihin BiON tarjoaa ratkaisun. Me maahantuonnissa olemme ylpeitä siitä, että saamme edustaa korkealaatuisia ammattituotteita, mutta tärkeimpänä päämääränä siitä, että meillä on mahdollisuus tarjota täysin uudenlainen ja luonnonmukainen, ulkoisesti käytettävä oljenkorsi aknen hoidon ratkaisemiseen.

Mutta kuinka BiON-tuotteet toimivat ja kuinka ne eroavat muista hoitosarjoista?

Sarjan on luonut aknen hoitoon erikoistunut ihotautilääkäri Glen Lockhart yhdessä biokemistien sekä farmaseuttien kanssa. Hän halusi yksinkertaistaa aknen hoitoa, nähtyään lukuisia negatiivisia sivuvaikutuksia lääketeollisuudessa sekä niiden tuotteissa. Yhteistyö biokemistien kanssa mahdollisti löytämään ratkaisun ihon kemialliseen tasapainoon – siihen, mitä iho tarvitsee ulkoisesti jotta se kykenee palauttamaan luonnollisen puolustusjärjestelmän aknea ja sen aiheuttamia tulehdusreaktioita sekä kroonistumista vastaan. Seuraava tutkimustyö käsitti sen, mitkä luonnon ainesosat ovat tarpeeksi tehokkaita taistelemaan aknetulehduksia vastaan ja mitkä näistä ainesosista sisältävät korkeimman määrän ihon kemiallisen tasapainon kaipaamia vitamiineja, mineraali – ja hivenaineita sekä antioksidantteja.

Tuotteista on karsittu pois kaikki ihon kunnolle tarpeettomat ainesosat. Korkeat prosentuaaliset määrät luonnon uutteita – ja öljyjä, joista muodostuu tuotteen teho mutta myös luonnollinen väri – sekä tuoksu. Ei eläinperäisiä ainesosia tai rasvoja, eikä petrokemian tuotteita jotka tukkivat ihon toimintoja. Ei haitallisia säilöntäaineita. Lisäksi raaka-aineet ovat aina orgaanista alkuperää, kun vain mahdollista.

Tällä yksinkertaisella reseptillä on mahdollista päihittää kaikki muut aknenhoitotuotteet.

Luonnon ainesosat ovat tehokkaampia, kuin uskommekaan. Tiesitkö, että esimerkiksi antiseptinen kanelinkuoriuute ja kurkumauute joita tuotteissa käytämme ovat niin tehokkaita – että ne pystyvät tuhoamaan jopa salmonella, stafylokokki sekä sauvabakteereja? Niinpä. Nämä ainesosat tuotteissamme taistelevat ja tuhoavat aknetulehduksia aiheuttavaa P.acnes bakteeria.

Markkinoillamme on lukuisia aknenhoitotuotteita, mutta nämä kaikki tuotteet hoitavat vain “ongelmaa“ ja monella niistä on myös ikäviä sivuvaikutuksia (benzoyyliperoksidi) – Ne kuivattavat talin tuotantoa ja finnejä, pitävät ihohuokosia avoimena jotta uusia tukkeutumia ei pääsisi syntymään. Mutta tällä ideologialla on mahdotonta saavuttaa pysyviä tuloksia ja saavuttaa hallintaa aknen hoidossa. BiON tuotteet taistelevat tulehduksia vastaan, mutta ainesosien sisältämien mineraali – ja hivenaineiden avulla (näistä tärkeimpänä Sinkki) palauttavat ihon kemiallisen tasapainon takaisin. Näin luonnolliset puolustusjärjestelmät käynnistyvät ja lähtevät taistelemaan aknea sekä sen vaurioita vastaan – jolloin saavutamme kokonaisvaltaisen hoitokaavan aknen hoidossa sekä sen täydellisessä hallinnassa.

BiON siis yksinkertaisesti hoitaa syytä sekä ongelmaa.

Jotta saavutamme täydelliset hoitotulokset, tulee kotihoidon olla säännöllistä ja käytössä oikeat hoitotuotteet. Sinun ei tarvitse käyttää tuotteita jatkuvasti, jotta ihon tila pysyy hyvänä. Kun olet suorittanut hoidon kunnialla loppuun, riittää tulevaisuuden ylläpitohoitoon yksi tuote: puhdistus tai täsmähoitotuote.

Tuotteiden valitseminen on helppoa ja tarjoammekin helppoja aloituspakkauksia, joiden avulla ihoa on mahdollista hoitaa noin kuukauden ajan. Paketilla on helppo aloittaa aknenhoito-ohjelmamme ja nähdä kuinka tuotteet lähtevät toimimaan. Jokaisen ihon fysiologia on erilainen, siksi emme pysty antamaan lupausta kuinka nopeasti akne saadaan hallintaan – tässä auttaa vain kärsivällisyys. Muutaman hoitoviikon aikana tulet varmasti näkemään, kuinka tulehdukset lähtevät rauhoittumaan ja häviämään – siksi on tärkeää jatkaa hoitoa aivan loppuun asti, jotta tulokset ovat pysyviä.

Aknen syyllä (hormoniperäinen, ruokavalio/elintapaperäinen), iällä tai sukupuolella ei ole väliä, kun valitsemme hoito-tuotteita. Ne valitaan aina iho-tyypin mukaisesti. Kun aloitamme hoidon, käytössämme on aina 4-tuotetta – joita käytämme 2 kertaa päivässä kunnes toivottu hallinta on saavutettu.
Tuotteet ovat: ihotyypille valittu puhdistus, iholle imeytettävä täsmähoitoaine, syväpuhdistava savinaamio sekä antioksidanttipitoinen kosteusvoide.

Normaali, seka – rasvainen akneiho
Antibacterial Cleanser, Salicylic-Glycolic Gel, Green Tea/Clay Poultice sekä Moisture Complex

Kuiva – ja herkkä akneiho sekä papulopustulainen Acne Rosacea
Bacteriostat Cleanser, Follicle Clearing Lotion, Green Tea/Clay Poultice sekä Moisture Complex

Nämä ovat tuotteet jotka yhdessä saavuttavat aknen hoidossa merkittävää parannusta ja säännöllisellä sekä ohjeiden mukaisella käytöllä täydellisen hallinnan yli 90% käyttäjistä. Enää vaaditaan Sinulta uskoa ja kärsivällisyyttä.

Aknen hoito ei siis ole tabu ja toivomme että tuotteemme löytäisivät paikan jokaisen akne-ongelmista kamppailevan luota. Tilanne on ratkaistavissa helposti, turvallisesti ja luonnonmukaisesti. Lopputuloksena hyvinvoiva fyysinen iho mutta myöskin suuri tsemppaus henkisesti. Jos olet saanut avun iho-ongelmiisi BiON-tuotteista – kerro niistä myös eteenpäin. Meillä yhdessä on mahdollisuus auttaa tuhansia muita samoista ongelmista kärsiviä.

Ostoskorisi on tyhjä