Vito Beauty

Kuukautistesi ei pitäisi estää Sinua nauttimasta elämästä täysillä, eikä hoitokeinon tulisi kuormittaa kehosi kemiallista tasapainoa tai tuoda esille riippuvuutta siitä, että ainoa helpotus löytyy tulehduskipulääkkeistä. PMS-oireita ja kipeitä kramppeja on mahdollista hoitaa nyt ulkoisesti ja turvallisesti, 100% kasviuutteilla jotta voit nauttia olostasi naisena, kuukauden jokaisena päivänä.

Premenstruaalioireyhtymä - eli tuttavallisemmin lyhennettynä PMS tarkoittaa ennen kuukautisia esiintyviä psyykkisiä ja fyysisiä oireita, jotka haittaavat normaalia elämää. Lieviä vaivoja ilmenee lähes kaikilla naisilla jossakin vaiheessa elämän varrella. Vaikeasta oireilusta kärsii 4–10 % naisista. Tyypillisintä oireilu on 35–45-vuotiailla. Yleisimmät oireet ovat väsymys, ärtyneisyys, turvotus ja krampit.

Comforté-paikallishoitovoide on luontaistuote PMS-oireiden hoitoon ja uudenlainen vaihtoehto niille naisille, jotka eivät halua kuormittaa herkkää kehoaan tulehduskipulääkkeillä. Voiteella on mahdollista saada välitön helpotus kipuun, kramppailuun ja turvotukseen. Tuotteen avulla on helppo vähentää ylimääräistä kemikaalikuormitusta ja tämän vuoksi tuote on erinomainen etenkin nuorille tytöille, joille mielellään ei haluaisi tarjota ensimmäisenä vaihtoehtona tulehduskipulääkettä kramppien hoitoon. Voiteella on saatu erinomaisia tuloksia myös endometrioosista kärsivien naisten kivun hoidossa. 

Kuukautiset ovat luonnollinen toiminto kehossasi, vaihtoehtosi oireiden lievittämiseen voi olla myös luonnollinen.

Comforté-paikallishoitovoide on 100% kasviperäistä luonnonkosmetiikkaa, eikä se sisällä yhtäkään ylimääräistä ainesosaa tai säilöntäainetta. Ainoastaan hoitavia kasviuutteita, ei mitään muuta. Voiteen erityinen formula pohjautuu luonnon parantaviin rohtoihin, joita Afrikan heimonaiset ja kyläparantajat ovat käyttäneet luontaishoidossa jo tuhansia vuosia.

Tuotteen on kehittänyt Alexandria Body Sugaring-vartalosokeroinnin luoja, Lina Kennedy. Hänen tyttärensä Nadine kärsi kovista kuukautiskrampeista ja eräänä päivänä tytär yritti löytää apua kipuun ennen tärkeää jalkapallo-otteluaan. Kotoa ei löytynyt tulehduskipulääkkeitä, joten hän päätti kokeilla äitinsä Linan valmistamaa rohdosta jota hän valmisti Afrikassa asiakkaidensa, Kanadalaisten hierontaterapeuttien työkäyttöön.

Muutamissa minuuteissa Nadine koki helpotuksen ja kertoi kokemuksestaan äidilleen. Tämän jälkeen rohdosta testattiin lähipiirin kaikille vapaaehtoisille naisille ja tytöille, joille PMS-oireet olivat tuttuja. Jokainen osallistujista sai huomattavan avun kramppeihin ja kipuun - näin ainutlaatuinen voide Comforté sai alkunsa. Mikä voisi olla parempaa, kuin täysin luonnollinen paikallishoitovoide kivun ja kramppien hoitoon?

Vito Beautyn tiimi haluaa tarjota uudenlaisen hoitomahdollisuuden asiakkailleen, sillä PMS-oireet ovat tuttuja lähes jokaiselle naiselle. Olemme itse testanneet tuotetta ja kokeneet sen erityisen tehokkaaksi - pystymme siis suosittelemaan sitä jokaiselle naiselle täydellä sydämellä. Uskomme, että tulet ihastumaan Comfortén ainutlaatuiseen tehoon.

Comforté-paikallishoitovoide PMS-oireiden hoitoon saatavilla eksklusiivisesti Vito Beauty-verkkokaupastamme!


Ostoskorisi on tyhjä