Vito Beauty

Julkaistu 15.2.2016

Kuorinnat ilman mikromuovia

"BiON kuorinnat eivät sisällä polyetyleenirakeita vaan sen sijaan täysin puhtaita, orgaanisia luonnon jojobarakeita."

Olemme tietoisia viime aikoina pinnalla olleesta huolen aiheesta koskien kuorintoja ja niissä esiintyviä muovisia mikrohelmiä. Haluammekin muistuttaa teitä, että BiON kuorinnat eivät sisällä polyetyleenirakeita vaan sen sijaan täysin puhtaita, orgaanisia luonnon jojobarakeita.

Mikromuovit eli esimerkiksi kosmetiikassa useimmiten käytetyt polyetyleenirakeet ovat osa suurta ympäristöongelmaa. Rakeita löytyy niin puhdistus - ja kuorintatuotteista mutta myös esimerkiksi hammastahnoista. Alle 5 mm kokoiset mikromuovit ovat suuri haaste jätevedenpuhdistamolle, niitä kun ei pystytä täysin suodattamaan puhdistusprosessissa - joten muovit siirtyvät myös vesistöihimme. Mikromuoveja on löydetty myös vesieliöistä kuten kaloista, jotka ravintoketjussa siirtyvät myös meidän ruokapöytäämme.

BiON-laboratorion lupaus on aina arvostaa hyviä ympäristötekoja. Toivottavasti Sinäkin teet niin ja vähennät tuotteiden käyttöä joiden ainesosalistasta löydät "polyethylene" merkinnän. Siirry siis BiON-kuorintoihin ja teet hyvää ihollesi, mutta samalla myös ympäristöllesi. 


BiON-linjastamme löydät eri vaihtoehtoja luonnonmukaisiin ja tehokkaisiin kuorintoihin.

Jojoba-rakeet: Cucumber Scrub & Fruit Enzyme Scrub
Ovat erittäin hellävaraisesti kuorivia rakeita, jotka eivät vahingoita ihoa. Rakeet uutetaan kuumapuristetusta puhtaasta Jojoba-vahasta, josta syntyy värittömiä ja tuoksuttomia rakeita. Jojoba-rakeet ovat erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto niille, jotka ovat allergisia esimerkiksi siemenille ja pähkinälle (näitä ainesosia käytetään myös yleisesti luonnonmukaisissa kuorinnoissa.) Jojoba-rakeiden paras ominaisuus kuorinnoissa on niiden tasainen muoto, joka on iholle lempeämpi ja hellempi kuin muut luonnon kuorinnat.

Entsyymipohjainen kuorinta: Fruit Enzyme Scrub
BiON entsymaattisessa kuorinnassa hyödynnetään orgaanista ananas-uutetta joka sisältää bromelaiini-entsyymiä. Entsyymi pilkkoo hellävaraisesti ihon pintakerroksen valkuaisaineita ja poistaa täten kuollutta ihosolukkoa. Entsymaattinen kuorinta aktivoi tehokkaasti solutoimintaa, ihon uusiutumista ja kosteutusta. Entsymaattinen kuorinta sopii erinomaisesti myös herkemmällekin iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Lopputuloksena heleä ja kirkas, joustava iho. 

Savipohjainen kuorinta: Mineral Cream Cleanser & Green Tea Clay Poultice
On hyvin hellävarainen, jokaiselle ihotyypille sopiva kuorintavaihtoehto. Mineraalipohjainen Montmorilloniitti-savi imee itseenä iholta kuona-aineita, talia ja bakteereita sekä kitkaamalla pyörivin liikkein kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Ihosta tulee selkästi syväpuhdistunut, tasaisemman värinen ja kirkkaampi.

Ostoskorisi on tyhjä